25 d'abril de 2024

Activitat intergeneracional a les escoles de Malla

L’activitat s’ha portat a terme dins el marc del casal d’estiu del municipi

El Ter 16 de juliol de 2010 a les 10:14
Foto de família de la trobada intergeneracional
Aquest dimarts dia 13 de juliol de 2010, es va dur a terme una activitat intergeneracional a les escoles de Malla, que va consistir en un taller de pintura sobre roba, en el que els més grans del poble van ajudar als més menuts a pintar samarretes.

L’activitat s’ha portat a terme per segon any consecutiu, gràcies al programa de dinamització de gent gran de la Mancomunitat i a les regidories de serveis socials i educació de l’Ajuntament de Malla, amb l’objectiu de permetre que dues generacions tan diferents del mateix poble comparteixin petits moments. Esdevenint un lloc de trobada, un espai d’intercanvi, per compartir moments i experiències.

El taller de pintura sobre roba va ser dirigit per Bernadet Fontserè, llicenciada en belles arts, que porta a terme el taller de Creativitat de la gent gran de Malla durant tot el curs. Així doncs, alguns dels participants més grans assisteixen durant el curs als tallers de creativitat que es fan al poble. Per a altres de les persones grans, però, aquest taller els ha servit per iniciar-se en activitats relacionades amb els treballs manuals.

L’activitat s’ha portat a terme dins el marc del casal d’estiu del municipi. A l’activitat s’hi van sumar 10 nens i nenes més -acompanyats dels seus avis - als infants que assisteixen al Casal. En total, doncs, es van reunir 24 nens i nenes i 7 avis i àvies.

La trobada, que va finalitzar amb un pica-pica per a tots els participants, ha rebut una valoració molt positiva de la responsable del taller, de la dinamitzadora de gent gran, de les monitores del casal, de les regidores de l’ajuntament i, sobretot, dels infants i la gent gran del poble.

Samarretes pintades per petits i grans

Nens i nenes pintant mentres són observats pels seus acompanyants

Etiquetes: