25 d'abril de 2024

Èxit de participació en la III Setmana de la Joventut de Sant Martí de Centelles, Tagamanent i Aiguafreda

Des de l’organització es valora molt positivament la participació en les diverses activitats

El Ter 23 de juliol de 2010 a les 10:50
Uns joves intenten superar una de les activitats.
La III Setmana de Joventut organitzada per tercer any consecutiu pel Servei d’Informació Juvenil i Espai Jove "El Punt" i celebrada a Aiguafreda, Sant Martí de Centelles i Tagamanent ha estat una setmana plena d'activitats diverses i per a totes les edats.

Les activitats programades van començar dilluns 12 a la tarda amb el campionat de tennis taula a la Plaça Major d’Aiguafreda, que van guanyar Roger López (1r premi) i Rubén Prats (el 2n premi); dimarts 13 es va organitzar un raid amb sortida des del Parc de la Carretera d’Aiguafreda, que varen guanyar Anna Campasol, Miquel Moya, Marta Lleonart, Nico Vílchez, Christian Rodríguez i Eli Maideu.

Dimecres va tenir lloc un bateig a les 7 de la tarda a la Piscina Municipal d’Aiguafreda i el dijous el torn va ésser per la partida de paintball que es va fer a l’aparcament de Can Plantada.

El divendres va començar amb un concurs de flams a les 19h a la Plaça Major d’Aiguafreda que va guanyar Adrià Sallés i va seguir, ja de nit, amb una sessió de cinema a la fresca al Parc de la Carretera d’Aiguafreda on es va projectar la pel·lícula Avatar.

Les activitats van continuar durant el cap de setmana amb una cursa d’orientació. De la setantena les persones van sortir de davant l’Ajuntament de Sant Martí de Centelles cap a les 5 de la tarda en van esdevenir premiats: Martí Roma, Bernat Roma i Francesc Roma, amb el primer premi, Miquel Ranea, amb el segon premi i Anna Herms i Toni Herms, amb el tercer. Diumenge les activitats realitzades al Parc de la Carretera d’Aiguafreda, van començar amb una botifarrada popular a les 19h, seguida del lliurament de premis; i a les 21h es va concloure la setmana amb un karaoke.

Des de l’organització es valora molt positivament la participació en les diverses activitats, així com la implicació que s'ha mostrat per part dels habitants dels tres municipis, ja que les xifres de participació han superat amb escreix les de l'any passat essent fins a vuitanta les persones inscrites per a participar en el Raid, per exemple.

El tennis taula es va jugar a la Plaça Major d'Aiguafreda

Des de l’organització es valora molt positivament la participació

Hi havia la possibilitat de practicar submarinisme a la piscina

les xifres de participació han superat amb escreix les de l'any passat

Etiquetes: