27 d'abril de 2024

Sant Bartomeu del Grau diu adéu a les naus de Puigneró

L’actuació es tanca aquests dies amb l’enderroc dels últims murs de la façana de les naus

El Ter 30 de juliol de 2010 a les 12:44
L'enderroc de Puigneró està inclòs a la Llei de Barris i té un pressupost de 3,4 MEUR Foto: Amadeu Casellas GFM
Sant Bartomeu del Grau enderroca avui les antigues naus industrials de Puigneró. L’actuació s’inclou en el marc de la Llei de Barris i permetrà transformar el carrer Vell i aprofitar el nou espai per construir-hi una plaça amb equipaments públics.

El procés va començar fa uns mesos amb l’adequació del subsòl industrial perquè pogués acollir el clavegueram de la nova plaça. L’actuació es tanca aquests dies amb l’enderroc dels últims murs de la façana de les naus. Segons Miquel Colomer, alcalde de Sant Bartomeu del Grau, la intenció d’aquesta obra és tornar a donar vida al carrer Vell del municipi.

La voluntat del consistori és fer participar als veïns a l’hora de decidir com serà la nova plaça i per aquesta raó encara no es poden donar dates d’inici de les noves obres. Tot i així, ja hi ha algunes idees sobre la taula pel que fa als equipaments públics que s’hi poden ubicar. Colomer destaca que la plaça serà un espai perfecte per col.locar-hi un pavelló esportiu i per retornar l’edifici de l’Ajuntament al centre de Sant Bartomeu.

Colomer també ha destacat que el nou espai oferirà una bona oportunitat per iniciatives econòmiques particulars de botigues i locals de restauració. El projecte d’enderroc de Puigneró és una de les principals actuacions del Projecte d’Intervenció Integral de Sant Bartomeu del Grau i té un pressupost de 3,4 milions d’euros.

Imatge de l'enderroc

Imatge d'un mur enderrocat

Imatge de l'enderroc

Etiquetes: