25 d'abril de 2024

Sant Sadurní continua sense cobertura de mòbil, TDT ni internet

Durant nou dies, el poble també ha estat incomunicat per telèfon fix a causa de diversos robatoris de cables telefònics

El Ter 12 d'agost de 2010 a les 14:36
Una imatge d'arxiu de Sant Sadurní d'Osormort
Sant Sadurní d’Osormort continua reclamant que es resolgui la manca de cobertura de telefonia mòbil, TDT i internet que arrossega des de fa "gairebé quatre anys".

Aquesta problemàtica s’ha vist agreujada últimament per robatoris de cables de telefonia fixa, que ja s’ha reparat. L’alcalde, Enric Riera, comenta que ja fa dos mesos que es va instal·lar la torre de telecomunicacions de Sant Sadurní d’Osormort, però encara no rep cap senyal. Això fa que el centenar d’habitants del poble continuïn pràcticament incomunicats.

Es tracta d’una torre que ha finançat la Secretaria de Telecomunicacions, i que ja havia d’haver estat instal·lada el 2009. A més del retard, ara no es rep cap senyal malgrat que des del consistori afirmen que han fet molts tràmits i que insisteixen "cada setmana". "Per si fos poc", diu l’alcalde, durant nou dies, el poble també ha estat incomunicat per telèfon fix a causa de diversos robatoris de cables telefònics, que van tenir lloc a finals de juliol, i no per primera vegada. L’alcalde diu que durant la setmana passada hauria estat fatídic que tinguessin qualsevol emergència. L’únic punt en què sí que hi ha cobertura és l’Eix Transversal, un fet que Riera aprofita per ironitzar.

Com a molt aviat, la torre de comunicacions es posaria en marxa pel setembre. Si bé fins ara s’havia anat ajornant el període de posada en funcionament, a dia d’avui "no tenim cap data" confirmada.
Etiquetes: