24 d'abril de 2024

La nit de concerts obre la Festa Major de Sant Bartomeu del Grau

El cap de setmana serà quan el poble de Sant Bartomeu viurà els dos dies de festa més moguts

El Ter 19 d'agost de 2010 a les 19:38
Un partit de futbol platja de l'any 2008 dins del marc de la Festa Major de Sant Bartomeu
La Festa Major de Sant Bartomeu arrenca dijous a la nit amb tres concerts a la sala del teatre del poble. Intifada, Artús Rockn’s Roll i The Mimmisikous Band obriran unes celebracions que s’allargaran fins el dimecres de la setmana que ve, 25 d’agost.

Les festes d’aquest any incorporen dues novetats notòries: a més dels concerts d’avui el vespre, el diumenge s’ha substituït la nit de teatre per una nit d’Espectacles amb música i monòlegs.

Tot i així, Jacint Camps, regidor de festes de l’Ajuntament de Sant Bartomeu, explica que "s’han intentat mantenir les activitats d’èxit d’anys anteriors, fins on ha arribat el pressupost". Camps ho ha exemplificat amb el Voley Platja de muntanya de divendres , perquè ve gent, diu, de tota la comarca.

Serà, però, al cap de setmana quan el poble de Sant Bartomeu viurà els dos dies de festa més moguts amb activitats des de ben d’hora al dematí fins més tard de mitjanit. Els joves i la canalla seran sobretot els protagonistes del dissabte i diumenge. D’aquests dies, Camps remarca "la tarda de motor dissabte i l’animació infantil de diumenge" com a actes que poden portar més participants.

De cara al cap de setmana, per cert, hi ha hagut un canvi de darrera hora. La bicicletada popular programada inicialment per dissabte s’ha traslladat al dilluns. La sortida es farà des del camp de futbol a les 10 del matí.
D’altra banda, la jornada amb actes pels més grans del poble es reservarà per dimarts de la setmana que ve, dia festiu del poble, amb les celebracions tradicionals, el ball de festa major i el cafè concert. La Festa Major de Sant Bartomeu del Grau acabarà el dimecres 25 d’agost amb les havaneres i el correfoc.
Etiquetes: