26 d'abril de 2024

El Kau Pocoyo Team s’emporta el XIV torneig de Vidrà de futbol Sala Marc Escarrà

En total a les 24 hores de futbol sala de Vidrà hi van prendre part 18 equips

El Ter 24 d'agost de 2010 a les 17:35
Kau Pocoyo Team
Després de dos dies de competició el Kau Pocoyo Team de Santa Coloma es va proclamar campió per segon any consecutiu al vèncer a la final al Futsal a la Brasa de Barcelona, un equip que debutava a la competició. El partit va acabar amb un 4 a 0 al marcador.

El segon classificat, el Futsal a la Brasa va anar de menys a mes i van ser uns dignes finalistes. A les semifinals van derrotar el Forat 19 de Montesquiu, equip campió al Torneig de Sant Quirze. El quart classificat va ser un clàssic del torneig, el Chacarita de Vic.

En total a les 24 hores de futbol sala de Vidrà hi van prendre part 18 equips. L’organització valora molt positivament l’edició d’aquest any, tot i que la crisi podia fer pensar que s’hauria de reduir el nombre d’equips finalment es va a arribar a omplir com cada any.