26 d'abril de 2024

Viladrau encara els actes centrals d'una Festa Major "concentrada" a causa de la crisi

El dia 12, es tancarà la Festa Major amb un concert a càrrec de les Aules de música de Viladrau i Folgueroles

El Ter 8 de setembre de 2010 a les 14:35
Una imatge panoràmica del poble
Viladrau celebra a partir d’aquest dimecres el actes centrals de la seva Festa Major. La jornada ha començat amb l’Ofici de Festa Major. També en destaca la contradansa i les danses o el Ball del Ciri que tindrà lloc aquesta tarda.

Dijous serà el torn d’una festa country i divendres arribarà la II Pocimada amb batucada i un concert amb els grups 9SON i ZULU 9’30. El cap de setmana es concentraran la majoria dels actes. Dissabte, coincidint amb la Diada, s’acumulen el actes. Hi haurà, entre d’altres, una xocolatada, una cercavila de gegants, correfocs o el ball de confetti a més de l’elecció de la pubilla i el míster de Viladrau).

Arola Campañà, la regidora de Cultura de Viladrau, diu que les activitats van arrencar el passat cap de setmana amb una caminada la Rostollada, que "va tenir molts participants, sobretot infantils". També es va fer el concurs de música Amanida Sound, amb cinc grups, o l’Antiquina. Pel que fa als actes que encara queden per fer, diumenge 12, l’últim dia, seguirà la festa amb més actes tradicionals com una festa de l’escuma, actuació castellera o un partit de futbol. Aquest any, i degut el context econòmic, les activitats s’han hagut de concentrar.

Tancarà la Festa Major d’enguany un concert a càrrec de les Aules de música de Viladrau i Folgueroles amb una actuació conjunta de les veus del col·legi del Roser de Sant Julià de Vilatorta. Orfeó Vigatà.
Etiquetes: