26 d'abril de 2024

Els extreballadors de Colomer Munmany demanden l'empresa que va comprar Can Baumann

La propietària dels terrenys, Riera Beuane, està vinculada a la família Rosell, contra la qual es volen mobilitzar

El Ter 16 de setembre de 2010 a les 16:15
Una imatge dels extreballadors de Colomer Munmany reunits en assemblea
Més d’un centenar d’extreballadors de l’empresa del sector de la pell Colomer Munmany de Vic es van reunir dimecres per tractar el cobrament pendent dels Expedients de Regulació d’Ocupació. L’assembla va acordar denunciar per la via civil i laboral els actuals propietaris dels terrenys de Can Baumann.

L’empresa propietària, la immobiliària Riera Beaune, no ha fet efectiu el pagament de 5 milions d’euros. És per això que els 121 treballadors no poden cobrar la tercera i última part de les seves indemnitzacions, en total 3 milions, el termini de les quals expirava precisament dimecres dia 15.

Àngel Martin, secretari general de Fiteqa de CCOO, diu que aquests 121 treballadors eren els últims que van abandonar l’empresa, afectats per Expedients de Regulació d’Ocupació entre maig i octubre del 2009. De mitjana, pertoquen uns 30.000 euros per cada treballador. L’actual propietària dels terrenys, Riera Beaune, és una empresa vinculada a la família Rosell, ja que la gerent de l’empresa és la germana de Sandro Rosell, president del FC Barcelona. És per això que l’assemblea també preveu mobilitzacions que vagin contra la família.

L’acte es va fer a la sala d’actes de la Caixa de Manlleu de Vic. Hi va assistir el conseller delegat de l’empresa, Jaume Alvira, en representació de la companyia, i l’advocada del sindicat CCOO Rosa Fabian.

Una altra imatge de l'assemblea

L'assemblea va tenir lloc a la seu d'Unnim a Vic

Etiquetes:
Economia i empresa