26 d'abril de 2024

Enric Pla rep el segon premi d'escultura a la la XVI edició dels premis Arts Andorra

El lliurament de premis dona el tret de sortida a l'exposició que es podrà veure fins el proper 30 d'octubre

El Ter 13 d'octubre de 2010 a les 18:23
Enric Pla amb l'escultura
El Centre d'Art d'Escaldes-Engordany va acollir aquest dilluns al vespre el lliurament de premis de la XVI edició d'Arts Andorra que organitza el Cercle de les Arts i les Lletres. En la categoria d'Escultura, Enric Pla, d'Alpens va rebre el segon premi ja que el primer va ser declarat desert.

També es van premiar diferents obres de fotografia, on la participació va ser en major part, de fora del nostres país, i de disseny gràfic en diferents aplicacions, llibret, cartell o publicació periòdica. L'artista Martin Blanco va rebre el Premi de Pintura del 16è Cartell Arts Andorra per la seva obra titulada Rutinària deshumanització, realitzada en oli i llapis de color, i la barcelonina Marta de Olano va quedar en segon lloc.

El lliurament de premis dona el tret de sortida a l'exposició que es podrà veure fins el proper 30 d'octubre. Es tracta d'una mostra on s'hi poden veure diversos llenguatges artístics: pintura, escultura, disseny gràfic, fotografia i cartell publicitari. També és una bona ocasió per comprovar l'estat de l'art andorrà i de Catalunya, procedència de la majoria dels participants.

L'escultura

Etiquetes:
Cultura