24 d'abril de 2024

SGP Grup presenta la segona memòria de sostenibilitat

En l’apartat de gestió mediambiental destaca l’increment de les inversions en un 60%

El Ter 13 d'octubre de 2010 a les 18:51
Imatge de l'acte de presentació de la memòria
SGP Grup, que inclou les empreses Gepork, Centauro, La Companyia i Bionet ha presentat aquest dimecres la segona memòria de sostenibilitat que recull l’activitat realitzada en els àmbits econòmic, social i mediambiental del 2009. Ho ha fet a l’edifici la Vola de Manlleu.

D’entre les dades que es desprenen de la memòria, destaca, entre d’altres, l’increment d’un 4,3% del volum de negoci i que un 1’8% de la facturació s’ha reinvertit en diverses accions com la creació del Centre Tecnològic de la Vida animal, Alea!.

En l’apartat de gestió mediambiental destaca l’increment de les inversions en un 60%. Part d’aquestes inversions s’han centrant en la climatització del nou centre de distribució logística.

El grup empresarial, que aquest 2009 també va celebrar els 30 anys, ha rebre la Placa al Treball President Macià en la categoria de Responsabilitat Social. El grup també ha apostat per polítiques de conciliació de la vida laboral i familiar, per la reducció d’accidents laborals, per millorar la gestió de l’aigua o per portar a terme accions que impliquin els treballadors en activitats socials o solidàries.
Etiquetes: