24 d'abril de 2024

El casal d'avis de Sant Martí de Centelles visita el casal de Gelida

El programa promou les interrelacions entre els casals de diversos municipis

El Ter 19 d'octubre de 2010 a les 11:55
Grup d'avis assistents a la visita a Gelida
Els avis dels Casals d’Avis Sant Jordi de Sant Martí de Centelles i Aiguafreda es retroben amb els avis del Casal de Gelida, a l’Alt Penedès.

A la trobada hi ha participat una cinquantena d’avis de Sant Martí de Centelles i Aiguafreda i una cinquantena del casal de Gelida. A l’arribada a la ciutat penedesenca s’ha fet un esmorzar i un acte de benvinguda als osonencs. També s’ha mostrat l’exposició de treballs artesanals com costura, patchwork o pintura fets per la gent gran del casal.

Després de la presentació de benvinguda els assistents han fet una visita guiada per la vila. Després del dinar la coral Santa Llúcia, formada per la gent gran del mateix casal penedesenc ha tancat la jornada amb unes cançons.

El programa "Tens molt per veure" promogut per la Diputació de Barcelona té com a objectiu promoure la interrelació entre els casals municipals de la província de Barcelona. Mitjançant activitats i sortides turístiques els avis coneixen els municipis i els habitants d’aquests.

Els alcaldes dels municipis osonencs Josep Grau de Sant Martí de Centelles i Jordi Sambola d’Aiguafreda juntament amb la diputada adjunta de Serveis Socials de la Diputació de Barcelona Teresa Padrós i l’alcalde i la regidora serveis socials de Gelida, Lluís Valls i Maria Rigau han acompanyat al llarg del dia als avis i àvies que han participat al programa d’intercanvi.

Ruta turística per la ciutat

Benvinguda del casal osonenc a Gelida

Etiquetes: