23 d'abril de 2024

La setzena Fira de la Castanya de Viladrau, una edició molt cultural

La edició d'enguany ha estat la més participa dels últims anys

El Ter 25 d'octubre de 2010 a les 13:00
La participació va ser més elevada respecte altres anys
Aquest cap de setmana s’ha celebrat la setzena edició de la fira de la Castanya a Viladrau. La fira d’enguany ha estat més participativa respecte edicions passades i en la qual s’ha augmentat el nombre de vendes.

Aproximadament cinc mil quilos de castanyes s’han venut aquest cap de setmana a la vila. Una novetat d’aquesta edició ha estat la venda d’un tipus de castanya manipulada ecològicament que permet que es pugui consumir en un període de temps més llarg i que es conservi sense cucs.

Des de l’organització de la fira es destaca l’afluència de participació de gent del mateix poble de Viladrau però sobretot de gent de les rodalies o fins i tot d’altres indrets del territori català que han visitat la fira aquest cap de setmana.

Les activitats que més participació han tingut han estat la representació teatral del de la Càfila del Cavaller d’Espinzella i les passejades organitzades als boscos de la zona de Viladrau on els assistents podien conèixer l’origen de les castanyes. Una de les altres activitats d’èxit ha estat el Tast Gastronòmic on els visitants s’han quedat sorpresos per la reinvenció d’antigues receptes amb les castanyes com a ingredient base i per la innovació en aquest àmbit.
Etiquetes: