25 d'abril de 2024

Els clubs de lectura també participen dels actes "Osona amb la salut mental"

El llibre escollit ha estat “El curiós incident del gos a mitjanit”, de Mark Haddon

El Ter 26 d'octubre de 2010 a les 17:23
Imatge de l'activitat
Un centenar de persones s'han trobat aquest dimarts a la Biblioteca Joan Tiradú de Vic en el marc d’una trobada de diversos clubs de lectura osonencs. Les biblioteques d’Osona s’han volgut afegir així al ventall d’actes que sota el títol "Osona amb la salut mental" s’han celebrat a la comarca durant tot el mes d'octubre.

Per a l’ocasió, nou clubs de lectura osonencs han llegit, durant aquest mes, el llibre "El curiós incident del gos a mitjanit", de Mark Haddon, que tracta sobre la síndrome d’Asperger.

L’objectiu de la trobada és intercanviar impressions sobre la lectura i contribuir a la sensibilització de la ciutadania, ajudant a conèixer la realitat de les malalties mentals. El protagonista del llibre pateix un autisme lleu, un fet que li condiciona la vida.

La sessió ha estat conduïda per Pasqual Bernat, doctor en historia de la ciència i Mar Vidal, psicòloga clínica del Consorci Hospitalari de Vic. Hi prenen part les biblioteques de Centelles, Manlleu, Roda, Taradell, Torelló, Sant Hipòlit, Santa Eulàlia de Riuprimer i Vic.

Una altra imatge de l'acte

Etiquetes:
Societat