25 d'abril de 2024

Viladrau celebra el Ball de les Bruixes, que continua la Fira de la Castanya 2010

La collita d'enguany ha estat millor que en altres edicions

El Ter 29 d'octubre de 2010 a les 10:59
La castanyada popular aplega centenars d'assistents
Aquest cap de setmana continuen els actes festius a Viladrau amb el concurs de castanyes i el Ball de les Bruixes. Dissabte a partir de les deu del matí es podrà visitar el primer mercat ‘Els petits encants de Viladrau’ on arreu del poble es podrà comprar i vendre qualsevol tipus d’objecte a bon preu.

El mercat esta organitzat per les diverses associacions del poble. A 2/4 de 9 del vespre es celebrarà el tretzè concurs de menjar castanyes i seguidament el farà el tradicional Ball de les Bruixes, on es commemoren els judicis de bruixes del poble l’any 1620. Després del ball de bruixes es farà una castanyada popular organitzada pels firaires on els assistents podran menjar castanyes, coca i xocolata.

Els actes al voltant de la fira de la castanya de Viladrau s’allarguen fins el dissabte 6 de novembre on es farà la vuitena edició de les tertúlies del castanyer on es presenten els estudis fets anualment sobre la revalorització de la fusta del castanyer i el control que duen sobre aquest del xancre.

El balanç de participació d’enguany ha estat molt positiu i, segons l'organització, s’ha incrementat respecte edicions anteriors.
Etiquetes: