23 d'abril de 2024

La Iaia, Els Amics de les Arts i Pepet i Marieta a la Festa Major de Gurb aquest dissabte

Serà el primer concert de La Iaia després de proclamar-se guanyadors del Sona 9

El Ter 12 de novembre de 2010 a les 18:50
Ernest Crusats durant l'actuació de La Iaia al VicSona09. Fotografia: Pau Cristòful.
El Pregó de Festa Major a càrrec de Carles Font, Mossèn de Sant Esteve de Granollers de la Plana, serà l’acte encarregat de donar el tret de sortida a la Festa Major de Gurb 2010.

Aquest any es presenta amb una programació amb activitats molt diverses. En són exemples la xocolatada i botifarrada, el sopar de pagès, l’obra de teatre ‘Un rei per a Catalunya’ i d’altres més esportives com el Festival de Dansa i Patinatge.

Un dels plats forts de la festa, es sens dubte el Concert Jove amb Els Amics de les Arts, Pepet i Marieta i La Iaia. Aquest serà el primer concert que farà La Iaia després de proclamar-se guanyador del concurs Sona 9 2010 aquest dimarts. Segons Ernest Crusats, l’ànima del grup, guanyar el Sona 9 suposa un pas més i una manera de donar-se a conèixer.

La iaia ja va coincidir a la gala del Sona9 amb Els Amics de les Arts, que van quedar finalistes en una edició anterior. El concert d’aquest dissabte tindrà lloc al pavelló Municipal de Gurb i començarà a 2/4 de 12 de la nit. És a partir de 16 anys i l’entrada anticipada val 7 euros i el mateix dia a taquilla en val 10. El mateix Ernest Crusats, parla del repertori de cançons que tenen pensat fer per aquest concert.

També en clau musical però adreçat a una altra franja d’edat, dissabte 27 de novembre serà el torn del concert i el Ball de Festa Major amb l’Orquestra Mongrins, tots dos concerts tindràn lloc al pavelló Municipal. Per altra banda també es celebrarà la Festa del Motor, que enguany arriba a la 13a edició i la final del 13è Torneig Circuit Català de Pàdel 2010.
Etiquetes:
Cultura