24 d'abril de 2024

Núria Feliu i Josep Salom fan campanya a Els Hostalets de Balenyà

La jornada es va tancar amb un recital de sardanes a càrrec de Núria Feliu

El Ter 18 de novembre de 2010 a les 17:17
Imatge de l'acte
Aquest dimecres, la cantant Núria Feliu i el director de la campanya de CiU a Osona i vicepresident de CDC, Josep Salom, van ser al municipi dels Hostalets de Balenyà. A la tarda, els convergents van visitar diverses botigues i establiments comercials del poble per demanar el vot a tota la ciutadania.

A continuació, a dos quarts de nou del vespre, va tenir lloc a la sala d’entitats de la plaça Josep Espona un acte electoral a càrrec de Susanna Martínez, portaveu de Convergència i Unió d’Hostalets de Balenyà, i Josep Salom. En l’acte, Salom va remarcar que "la política de CiU és anar a tots els pobles i ciutats de la comarca perquè volem ser a tot arreu".

En la seva intervenció, Salom va fer afirmar que "després de set anys de tripartit estem pitjor que abans, ja que tres partits perdedors no fan un bon govern, ja que cadascun defensa els seus interessos". Afirma que "ara, el que necessita Catalunya és un govern que tingui un lideratge fort i ens faci sortir del sot on estem ficats, i qui pot aconseguir això és l’Artur Mas".

Salom va recordar que "els principals objectius de CiU són treure el país de la crisi en què està immersa i reduir l’atur a xifres inferiors al 10%, ajudar a crear empreses facilitant les coses als nous emprenedors per generar riquesa, i aprimar a l’administració, replantejant molts dels càrrecs polítics que hi ha actualment".

La jornada es va tancar amb un recital de sardanes a càrrec de Núria Feliu, que va interpretar recitar poemes com L’Empordà, de Joan Maragall, La Moreneta, La Puntaire, i La Santa Espina.
Etiquetes:
Política Municipal