26 d'abril de 2024

Oristà celebra aquest diumenge la Fira d'en Perot Rocaguinarda

En el marc de la fira es podrà visitar La Cripta Preromànica i el Museu de Terrissa

El Ter 19 de novembre de 2010 a les 13:38
Imatge de la passada edició
Oristà celebra aquest diumenge una nova edició de la Fira d’Artesania, la 17a. Aquest any però s’ha rebatejat com a Fira d’en Perot Rocaguinada. La intenció és reivindicar la figura històrica d’aquest bandoler vinculat històricament al municipi.

Tot i el canvi de nom la fira tindrà una vegada més com a protagonistes els productes artesans. Com a novetat, aquest any també hi prendran part els Trabucaires d’En Perot Rocaguinarda i els Sagals d’Osona. A més de la demostració d’oficis artesans, els visitants podran gaudir d’altres activitats, com una exhibició d’aus rapinyaires o teatre amb el grup Espardenya Teatre.

El tret de sortida de la fira serà a les 8 del matí amb l’Esmorzar del Bandoler en benefici de La Marató de TV3. Una vuitantena de parades d’artesans formaran part de la fira. Hi haurà productes molt diversos d’arreu del món des d’alimentaris, herbolaris, de cistelleria, artesans de fusta i boix, joguines de fusta fins a roba.

A més de les parades d’artesania també hi haurà activitats pels més petits com un inflable o un globus aerostàtic. En el marc de les activitats paral·leles també cal destacar una trobada de cotxes de competició o una exposició de pintura de Josep Capdevila, Manel Fletas i Josep Masnou. En el marc de la fira es podrà visitar La Cripta Preromànica i el Museu de Terrissa dels Països Catalans "Rocaguinarda".
Etiquetes: