26 d'abril de 2024

La selecció femenina catalana sub-19 guanya l'estatal de seleccions amb moltes osonenques

Cinc de les integrants de l'equip femení de Catalunya són de la comarca d'Osona

El Ter 2 de juliol de 2008 a les 16:38
Les integrants de la selecció catalana celebrant el títol
La selecció de Catalunya Femenina sub-19 va participar en el primer Campionat d'Espanya de Seleccions autonòmiques que es va celebrar a Pontevedra aquest passat cap de setmana. Catalunya es va proclamar campiona en vèncer a la final a Galícia per 2 gols a 0.

El partit va ser molt intens i emocionant fins a l’últim minut. Galícia va plantejar el partit a la defensiva i Catalunya va tenir la possessió i el control del partit en tot moment. Les catalanes van estavellar fins a set ocasions la bola al pal. En aquest campionat han participat les seleccions autonòmiques de València, Madrid, Galícia i Catalunya.

Moltes de les integrants de la selecció catalana eren d'Osona. Del Club Patí Vic hi havia Mercè Ribas, Marta Mompart i Blanca Soldevila. També hi havia Anna Casaramona del Club Patí Manlleu i Carla Dorca del Club Patí Voltregà.

A la primera jornada Catalunya va golejar per 10 a 1 a la Comunitat Valenciana. En la segona jornada, va vèncer a Madrid per 1 a 5, mentre que en el tercer partit va derrotar a Galícia per 2 a 0, resultat que li va donar el trimof.