24 d'abril de 2024

La Fira de l’avet d’Espinelves arriba a la seva 30a edició

El consistori es planteja arribar a una xifra de visitants que rondi els 70.000

El Ter 3 de desembre de 2010 a les 14:07
Imatge de la passada edició
Enguany l’organització ha deixat d’estar en mans d’un patronat i se n’ha fet càrrec directament l’Ajuntament. L’Ajuntment ha hagut d’assumir més responsabilitats en l’organització de la fira, especialment en l’àmbit econòmic, per ajustar-se a la normativa.

El pressupost ha pujat una mica respecte els anys anteriors i s’han programat més activitats dedicades als més menuts. L’alcalde, Àngel Tortadès explica que estan contents d’arribar a l’edició número 30 i que els queda energia "per fer-ne 30 més".

El consistori es planteja arribar a una xifra de visitants que rondi els 70.000. Entre els espectacles de carrer, per posar més ambient, dissabte hi haurà Toc de Gralla, dilluns el grup Xarop de Canya, dimarts Moby Dixie o dimecres la Xaranga La que faltava. També actuaran Els 4 vents o els Grallers d’Espinelves. A més, la Fira de l’Avet també tindrà interessants activitats paral·leles, com una exposició d’art oriental, coníferes o joieria. Al poliesportiu s’hi podrà veure una mostra sobre un molí romànic, conegut com El Molinot, que han deixat al descobert les obres de desdoblament de l’eix transversal.

La inauguració de la mostra anirà a càrrec del conseller de Política Territorial en funcions, Joaquim Nadal, demà a les 12 del migdia.
Etiquetes: