27 d'abril de 2024

Prats inaugura la seva primera escola bressol municipal

Després de les vacances de Nadal, el centre de La Pitota ja estarà plenament operatiu

El Ter 13 de desembre de 2010 a les 17:15
Lluís Vila és l'alcalde de Prats de Lluçanès
La Pitota, el tradicional ball de carnaval de Prats de Lluçanès, és la referència escollida per donar nom a la nova escola bressol municipal del poble, que diumenge es va inaugurar en el marc de la Fira de Santa Llúcia de la població. Amb aquesta nova escola bressol, Prats de Lluçanès passa a disposar per primer cop d’un centre d’educació infantil de titularitat municipal.
L'escola substitueix a l’escola bressol que fins ara gestionava una associació de mares i pares. No obstant, l’altra escola bressol del municipi, dependent de les monges Dominiques, continua amb la seva activitat, si bé no es descarta la seva absorció en un futur.

Amb un cost de 470.000 euros, l’edifici de l’escola bressol té una capacitat de 61 places, tot i que en aquest curs comptarà amb un volum de 25 alumnes. Després de les vacances de Nadal, el centre de La Pitota ja estarà plenament operatiu.

La inauguració de La Pitota es va poder seguir amb una jornada de portes obertes, en la que també es va premiar a Lluís Culí per ser el guanyador del concurs de disseny del nou logotip de l’escola.
Etiquetes:
Ràdio Manlleu