23 d'abril de 2024

Casa Tarradellas posa en marxa una nova fàbrica de farines, on ha invertit 15 milions d'euros

El nou centre, de 1.500 metres quadrats de planta, se suma als 6 punts productius agroalimentaris

El Ter 23 de desembre de 2010 a les 10:09
Una imatge de la nova fàbrica. Foto: Casa Tarradellas
Casa Tarradellas posa en marxa a Gurb un nou centre especialitzat en la investigació i producció en el camp de la farina. El nou centre esta orientat a l’estudi i producció de farines que s’ajustin millor a les receptes per elaborar les pizzes, i no s'haurà de dependre de proveïdors externs.

Amb aquesta nova aposta Casa Tarradellas estudiarà també quines son les varietats de blat mes idònies per obtenir la farina que necessita.

Casa Tarradellas ha destinat 15 Milions d’euros a la construcció i equipament del nou centre, de 1.500 metres quadrats de planta, que se suma als 6 punts productius agroalimentaris de què actualment disposa la companyia a la comarca d’Osona. La nova fàbrica ja funciona i tindrà una quinzena de persones treballant-hi. En aquest sentit Casa Tarradellas ja s’ha proveït del blat osonenc per aquesta campanya.

En aquest sentit, l’empresa ha fet altres inversions destinades a consolidar les seves pizzes refrigerades, com l’any 2009, amb la nova planta d’elaboració de pizzes refrigerades a Mas Galí, amb la qual la marca ha ampliat la seva capacitat productiva.

Casa Tarradellas va facturar al 2009 un total de 580 milions d’euros, xifra que suposa un creixement del 5.6 % respecte l’exercici anterior. Per categories de producte, els plats refrigerats van suposar el 55% de la facturació, i el 45% restant es deu a elaborats carnis.
Etiquetes: