24 d'abril de 2024

L'alcalde d'Espinelves deixa el càrrec per centrar-se en la seva futura paternitat

Segons Tortadès, que portava només aquest mandat com a alcalde d’Espinelves, el balanç és "molt positiu"

El Ter 17 de gener de 2011 a les 13:17
L'alcalde d'Espinelves, Àngel Tortadès
L’alcalde d’Espinelves, Àngel Tortadès, ha decidit deixar el càrrec per motius personals i familiars. Quan falten quatre mesos per les eleccions, l’alcalde, de Progrés Municipal, considera que per la seva propera paternitat, com que "esperem bessonada", serà millor que continuï vinculat al govern però només com a regidor.

El mateix Tortadès va fer pública la decisió de dimitir divendres en una carta, i avui ha detallat més els motius en una entrevista a elter.net. En el càrrec d’alcalde, el substituirà Ernest Creixans, també de PM, una llista independent que es va presentar a les municipals del 2007 associada al PSC. En un ple que s’ha de fer properament es redistribuirà tot el cartipàs municipal, perquè també hi ha hagut canvis pel que fa a un regidor de l’oposició.

Segons Tortadès, que estava a punt d'esgotar el seu primer mandat com a alcalde d’Espinelves, el balanç és "molt positiu". La cara negativa del càrrec, diu l’alcalde sortint, és que en un poble petit, del voltant de 250 habitants, de vegades "cal posar ordre o fer de policia". Tortadès descarta encapçalar una nova candidatura de cara a les eleccions del 22 de maig, però no pas participar en alguna.
Etiquetes:
Política Municipal