25 d'abril de 2024

El Fòrum de Debats organitza una xerrada de ciència "alternativa"

Es parlarà de qüestions com l'escalfament global de la Terra, dels OVNI o bé de les vacunes

El Ter 19 de gener de 2011 a les 12:44
El Fòrum de Debats organitza aquest divendres, 21 de gener, una tertúlia amb el títol de ‘Els dogmes de la ciència’ que serà introduïda per Santi Sunyer, enginyer de telecomunicacions, i que comptarà amb la col·laboració de Dolors Camacho, terapeuta holística.

La tertúlia tindrà lloc al Cafè de l'Orfeó de Vic i començarà a les 9 del vespre. En la tertúlia es presentarà una visió alternativa a la manera tradicional i dogmàtica que té una gran part de la ciència a l'hora d'entendre els fenòmens de la natura.

S'exemplificarà aquesta visió en base, entre d'altres, a temes com una introducció a la possibilitat racional de contemplar alternatives als conceptes científics establerts, l'escalfament global de la Terra, l'energia lliure (energia del punt zero), la realitat OVNI i els intents d'amagar-la per part dels governs, els fraus científics i les pressions econòmiques sobre la investigació, el dogma de la SIDA, la nova medicina del Doctor Hamer, el rerefons de les vacunes. En definitiva, s'oferirà una visió global de l'ésser humà. Es projectaran alguns vídeos com a suport a l'exposició d'aquestes qüestions.
Etiquetes: