26 d'abril de 2024

El Ple de Vic aprova el Pla Local de Joves 2008-2011

El pla recull la política d’actuació per fomentar l’emancipació i la participació dels joves

El Ter 7 de juliol de 2008 a les 18:15
Una imatge d'arxiu d'un ple municipal a Vic
El ple ordinari de Vic ha aprovat el Pla Local de Joves de Vic 2008-2011, que recull la política d’actuació de l’Ajuntament de Vic respecte els joves, amb l’objectiu de vetllar per la cohesió social de la ciutat i fomentar la participació i la responsabilitat dels joves, i treballar per l’emancipació d’aquest col•lectiu. El pla s’ha aprovat per unanimitat.

El ple també ha aprovat per unanimitat donar suport a la declaració de l’ermita de Sant Sebastià de Vic com a bé cultural d’interès nacional, per part del Departament de Cultura i Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya per la transcendència del Pacte dels Vigatans, esdevingut el 17 de maig de 1705 en aquesta ermita.

El ple, finalment, també ha aprovat un conveni amb el Departament d’Educació de la Generalitat per a la creació de l’Escola Bressol Municipal de l’Horta Vermella, que tindrà una capacitat de 82 alumnes pel curs 2008-2009. S’ha aprovat amb els vots favorables de CiU, PSC, ERC, CUP i ICV, i l’abstenció de la PxC.

Altres punts que s'han aprovat per unanimitat han estat un conveni amb el Servei Català de Trànsit per disposar d'un equip mesurador de velocitat màxima per als ciclomotors i destinar l'edifici de la Rambla Hospital, on hi havia la Guàrdia Urbana, perquè ara l'ocupi la Policia Nacional per al servei d’expedició de documents nacionals d’identitat electrònics.
Etiquetes:
Política Municipal