25 d'abril de 2024

Pep Sala obre la gira a Osona ‘En concert a la taverna d’Old John’, a Els hostalets de Balenyà

El concert gratuït començarà a 2/4 d'11 de la nit a la sala polivalent

El Ter 22 de gener de 2011 a les 14:38
Moment de l'inici de la gira a Fornells de la Selva el 12 de novembre
Pep Sala presenta a la comarca la seva gira ‘En concert a la taverna d’Old John’ i ho farà aquest dissabte a la nit a Els Hostalets de Balenyà. L’actuació començarà amb un nou tema composat pel vigatà, ‘Sant Patrick’s day’. Entre els diferent elements que ha incorporat en aquesta gira, ni ha d’instrumentals.

S’hi ha afegit el violí, de la mà de Simone Lambregts, a més d’acordions i percussions. També s’ha renovat la posada en escena amb nous elements diferents als vistos fins ara i que tenen protagonisme propí. Una actuació, que com definit Pep Sala per Elter.net, comptarà amb la complicitat del públic.

La gira ‘En concert a la taverna d’Old John’ seguirà amb actuacions pel territori català fins a finals de maig, principis de juny. Per tancar-la, Sala ho vol fer a Osona. Concretament serà al Teatre de Calldetenes en un concert previst previst pel 28 de maig. En un escenari que li fa especialment il·lusió perquè no hi ha actuat mai.

El concert d’aquest dissabte a Els Hostalets de Balenyà començarà a 2/4 d’11 de la nit a la sala polivalent. L’entrada és gratuïta.
Etiquetes:
Cultura