28 d'abril de 2024

Nàiades-Cor de Noies celebra el 10è aniversari

El primer concert és aquest diumenge, 6 de febrer, a Can Costa i Font, a Taradell

El Ter 1 de febrer de 2011 a les 19:14
Roda de premsa de presentació dels actes
Diversos concerts, un intercanvi amb Hongria o l’enregistrament d’un CD són només algunes de les activitats que serviran per celebrar el 10è aniversari de la formació osonenca Nàiades-Cor de Noies. Les actuacions es faran a diferents punts de la comarca d’Osona, i s'hi presentaran repertoris diversos.

El primer concert és aquest diumenge, 6 de febrer, a Can Costa i Font, a Taradell on es reuniran cantaires actuals i excantaires de la formació. Hi prendran part entorn d’unes 45 cantaires, 25 de la formació actual i la resta excantaires.

Els actes s’allargaran fins al febrer de 2012. Fins al juny, hi ha previstos dos concerts més, el 30 d’abril al teatre Cirvianum de Torelló, juntament amb el Cor d’Homes i l’Orfeó Manresà. Hi ha d'altres actuacions pendents de concretar, i una d'elles inclouria l’estrena d’una obra del compositor manlleuenc Jordi Domènech. Les activitats continuaran a partir de la tardor. Entre d’altres hi ha previst l’enregistrament d’un CD i un intercanvi amb un cor de noies hongarès. Per Nadal també s’està preparant un espectacle de cafè cabaret. Un concert el febrer del 2012 servirà de cloenda dels actes del 10è aniversari.

Alba Boada, pianista i directora del cor, ha destacat durant la roda de presentació dels actes celebrar aquest dimarts al matí, que la valoració d’aquests 10 anys és molt positiva i que sempre s’ha optat per oferir també un espai de formació vocal. Per celebrar aquesta efemèride també s’han elaborat unes bosses de roba i es sortejarà un sopar entre totes aquelles persones que vagin a tots els concerts de l’aniversari.
Etiquetes:
Cultura