24 d'abril de 2024

Perafita s’endinsa aquest cap de setmana en la tradicional festa de la Candelera

A llarg del matí de diumenge també tindrà lloc la fira de productes alimentaris artesans

El Ter 2 de febrer de 2011 a les 12:21
Una imatge de l'edició del 2009
Un esmorzar aquest dimecres, dia de la festivitat, ha encetat els actes que s’allarguen fins diumenge. El programa inclou diverses activitats com teatre, ball, concursos o espectacles infantils. D’entre les novetats en aquesta edició destaca una exposició, que es podrà veure diumenge, de tractors antics o una mostra sobre els 150 anys dels calendari dels pagesos.

El cap de setmana arrencarà amb teatre el divendres. Dissabte serà el torn de la concentració i ruta amb cavall pel Lluçanès. També hi haurà un espectacle infantil i el Ball de la Candelera. El diumenge es concentren la majora d’activitats. La jornada començarà amb un esmorzar pels participats del passant dels tres tombs que preveu comptar amb una vuitantena d’animals. Segons l’alcalde, aquesta és una de les activitats més participatives.

A llarg del matí de diumenge també tindrà lloc la fira de productes alimentaris artesans i a la tarda serà el torn de les tradicionals curses de cavalls, rucs i ponis. La Candelera és una de les festes més cèlebres a Perafita i cada any acostuma a aplegar molts visitants del Lluçanès i també de fora.
Etiquetes: