23 d'abril de 2024

Els alumnes de Malla podran accedir a les Escoles Bressol Municipals de Vic a partir del proper curs 2008-09

El conveni especifica que l’Ajuntament de Malla es farà càrrec del cost dels infants del municipi.

El Ter 8 de juliol de 2008 a les 18:29
Vila d'Abadal i Baucells en el moment de la signatura del conveni
Aquest dimarts s’ha signat el conveni de col·laboració entre l’Ajuntament de Vic i l’Ajuntament de Malla per a l’adscripció d’aquest municipi al servei d’Escoles Bressol Municipals que Vic posarà en funcionament per al curs 2008-2009.

La signatura d’aquest conveni suposa que els alumnes de Malla puguin accedir a les Escoles Bressol de Vic. El conveni s’ha signat per part de l’alcalde de Vic, Josep M. Vila d’Abadal, i l’alcalde de Malla, Jordi Baucells.

L’alcalde de Vic ha explicat que ‘és un pas més per la col•laboració entre Vic i Malla, un municipi que també ens ofereix molts beneficis a nivell paisatgístic i de medi rural, que no té la capacitat de tenir una escola bressol’. Vila d’Abadal també ha explicat que la col•laboració serveix per ‘ajudar a assolir uns serveis per a la ciutadania de Malla i també per donar sentit als nostres serveis’.

Per la seva banda l’alcalde de Malla, Jordi Baucells, ha explicat que el fet que els infants de Malla puguin anar a les escoles de Vic ‘és una manera de fer poble, ja que fins ara estaven molt dispersos, i així podran començar l’escola junts’.

Els alumnes de Malla de més de 3 anys ja estan escolaritzats als CEIPs i escoles de Vic. El conveni especifica que l’Ajuntament de Malla es farà càrrec del cost dels infants del municipi.
Etiquetes:
Ràdio Manlleu