26 d'abril de 2024

Balenyà estrena les noves oficines de serveis socials i inaugura oficialment el centre cultural

L’acte inaugural estarà organitzat de manera que divendres de 4 a 8 es faran portes obertes

El Ter 10 de febrer de 2011 a les 17:00
Les obres han costat 114.000 euros
Aquest divendres Balenyà estrena dos nous equipaments per a tot el municipi. El primer és el centre cultural que de fet ja està en funcionament des de finals de l’any passat. Les obres de l'espai cultural de Balenyà han costat 114.000 euros, finançats a través del pagats a través del FEOSL del govern espanyol.

Està situat a la Plaça Josep Espona, just damunt de CAP i acull entre d’altres el PuntJove i l’emissora Ràdio Pista. La tècnica de Joventut, Anna Maideu, explica que els dos sectors en què es dividia l’edifici cultural fins ara es transformen en tres, amb aquesta nova sala per a associacions i entitats. Al seu torn, el nou espai es subdivideix. Una zona més petita es pot dedicar a reunions d’entitats i la més gran, una sala polivalent de 70 metres quadrats, es pot utilitzar per actes com conferències i exposicions.

El mateix dia l’Ajuntament també inaugurarà les noves oficines de Serveis Socials, on van acabar les obres fa tres setmanes i que a partir d’aquest mes estaran situades al costat de Correus. L’acte inaugural estarà organitzat de manera que de 4 a 8 es faran portes obertes per visitar les instal·lacions. A les 6 hi haurà parlaments de l’alcalde, Tomàs Girvent, i regidors de l’àrea de Benestar Social i Cultura. Es farà una actuació musical i un aperitiu per als assistents.

Està situat a la Plaça Josep Espona

Els dos sectors en què es dividia l’edifici cultural fins ara es transformen en tres

L’acte inaugural estarà organitzat de manera que de 4 a 8 es faran portes obertes per visitar les instal·lacions

El dia de la inauguració es farà una actuació musical i un aperitiu per als assistents

Etiquetes: