26 d'abril de 2024

Bon Preu compra la finca de la Bòbila de Balenyà per expandir el seu centre logístic

Els serveis tècnics de l’empresa estudiaran diferents propostes de creixement del centre logístic

El Ter 11 de febrer de 2011 a les 09:15
Una imatge de les instal·lacions de Balenyà. Foto: Google Maps
Amb l’objectiu de poder disposar d’un espai per afrontar la futura expansió del Grup Bon Preu, l’empresa ha adquirit la finca coneguda com ‘la Bòbila’ per la seva activitat de fabricació de material per a la construcció. Aquesta finca, veïna de la central logística de Balenyà, té una superfície total de 39.970 m2, dels quals se’n poden construir 38.000 entre planta baixa i primera planta.

L’actual centre logístic disposa d’una superfície construïda de 91.918 m2. En aquesta àrea s’hi troba el magatzem de productes secs, de 22.000 m2, l’obrador de carn i xarcuteria, de 5.750 m2 i el magatzem de fruita, de 5.400 m2, a banda de diferents oficines.

L’empresa valora molt positivament l’ubicació d’aquests terrenys, ja que estan ubicats just al costat de la central logística de Balenyà (tot i que a diferent nivell).

Després d’adquirir la finca, els serveis tècnics de l’empresa tenen previst estudiar diferents propostes de creixement del centre logístic. De totes maneres, aquesta ampliació es farà molt paulatinament, en funció de les necessitats del Grup i del seu creixement.
Etiquetes:
Economia i empresa