26 d'abril de 2024

Una jove ferida greu ingressada a la Vall d'Hebron per una explosió de butà al carrer Canigó de Vic

Els fets han passat aquest divendres quan faltaven pocs minuts per les cinc de la tarda

El Ter 19 de febrer de 2011 a les 12:46
Carrer Canigó, número 15 de Vic FOTO: Google Maps
Una explosió de gas butà va fer caure ahir la teulada de l’edifici del carrer Canigó, número 15 de Vic. Com a conseqüència, una dona va patir cremades de gravetat.

Segons han informat els Bombers de la Generalitat, l'avís de l'incident es va rebre quan faltaven deu minuts per les cinc de la tarda.

L'explosió de gas butà es va produïr, per causes encara desconegudes, a la segona planta de l'immoble, un bloc de només dos pisos, un per planta. Com a conseqüència de la deflagració, una dona que es trobava a l'interior de l'habitatge va patir cremades de segon i tercer grau als braços i a la cara. Un helicòpter del SEM va evacuar-la d'urgència fins a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.

Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar quatre dotacions dels Bombers, que van comprovar que els envans interiors del pis, així com la teulada i les finestres, van resultar afectades. Tot i això, les estructures de les construccions adossades a l'edifici sinistrat, dues cases unifamiliars, no van quedar malmeses. Tot i que l’arquitecte de l’Ajuntament de Vic va destacar que l’estructura de l’edifici no ha quedat malmesa, els veïns de la primera planta no han passat la nit a casa seva.
Etiquetes:
Sostenibilitat