26 d'abril de 2024

Dácil López Quartet, Beth i Raynald Colom al Cicle de Concerts al Teatre de Sant Hipòlit

En aquesta ocasió i com a novetat s’han organitzat una sèrie de trobades entre artistes i alumnes

El Ter 8 de març de 2011 a les 17:41
Beth
Dácil López Quartet amb l’espectacle Four Women encetarà aquest dimecres a la tarda el Cicle de Concerts al Teatre de Sant Hipòlit de Voltregà. Aquest any el cicle acull Quatre concerts de gèneres i estils molts diversos.

També formaran part d’aquest cicle les actuacions de Beth, un espectacle de cançó francesa i Raynald Colom i Jordi Farres.

El concert d’obertura del cicle serà un concert basat en l’obra de quatre cantants de jazz afroamericanes: Billie Holiday, Nina Simone, Abbey Lincoln i Jeanne Lee. Aquest primer concert, que es farà a partir de 2/4 de 6 i està emmarcat al dia internacional de la Dona Treballadora. El segon concert, serà el dia 12 de març a les 10 de la nit. Beth presentarà el seu nou treball discogràfic Segueix-me el fil. Núria Cols i David Martell presentaran, el dia 19 de març també a les 10 de la nit, un recorregut per la cançó francesa. Tancarà el cicle el concert que el dia 25 de març a les 10 de la nit faran Raynald Colom i Jordi Farres sota el nom de Piazzolla / Monk Crossing’s.

En aquesta ocasió i com a novetat s’han organitzat una sèrie de trobades entre artistes i alumnes. Beth visitarà l’institut i l’escola de música el dia 10 de març a la tarda, mentre que Raynald Colom ho farà el dia 25.
Etiquetes:
Cultura