23 d'abril de 2024

Gertrudis presenta el nou disc en un extens concert que no va omplir la sala de Ladisco ViG de Gurb

Més de 150 assistents van gaudir d'una actuació molt variada de dues hores de durada

El Ter 28 de març de 2011 a les 12:07
Un dels moments del concert. Foto: Joan Marc Andreu
Gertrudis va presentar aquest passat dissabte el seu cinquè treball d'estudi, 'Tripolar' al Priveé de Ladisco ViG de Gurb. El concert va començar a 2/4 de 12 i més de 150 persones van gaudir de les dues hores que va oferir la banda de rumba de la Garriga. Tot i que la sala no es va omplir, els assistents van ballar al ritme de les noves cançons a més de temes coneguts.

El repartiment va ser molt variat. Es van poder sentir els nous temes que formen part de 'Tripolar' que surt aquest dimarts 29 de març a la venda i que ja es podia comprar en el mateix concert. Noves peces que a més de la rumba es mouen per altres ritmes llatins i fins i tot country. Hi barregen el català, espanyol a més d'anglès i altres idiomes. Unes cançons massa noves pel públic que tant sols va acompanyar a la banda en el moment del primer single del nou àlbum, 'Curiós' i quan van fer temes d'anteriors discos i bisos. Tancant el concert amb el ja clàssic, 'Samarreta d'Imperi'. El concert el van fer vestits amb la indumentària que acompanya la imatge de 'Tripolar'.

Un cop finalitzin la gira per petits locals el 9 d'abril, Gertrudis prosseguirà els concerts per locals més grans que els portarà de nou a Osona en data i lloc pendent de confirmació.
Etiquetes:
Cultura