25 d'abril de 2024

Es signa el protocol d’actuació dels treballs de descoberta del conjunt fortificat de Sant Pere de Casserres

El protocol d’actuació conté els drets i deures de cadascuna de les parts

El Ter 28 de març de 2011 a les 16:38
Imatge de l'acte
Al Consell Comarcal ha tingut lloc aquest dilluns l’acte de signatura d’un protocol d’actuació entre el Consell Comarcal d’Osona i la propietat dels terrenys on es troba ubicat el conjunt fortificat trobat recentment als voltants del monestir de Sant Pere de Casserres.

S’han realitzat excavacions arqueològiques a la zona on s’hi troben restes d’una antiga muralla ubicada a la finca matriu del Monestir i, amb la finalitat d’estudiar i, si escau, consolidar i preservar-ne les restes, estan previstes una sèrie d’actuacions per tal que no es perdi aquest patrimoni.

El protocol d’actuació que ha estat signat pel president de l’ens Miquel Arisa i la propietària dels terrenys, Carme Arisa Albó, conté els drets i deures de cadascuna de les parts en les actuacions a realitzar en el conjunt de la muralla.

Durant l’acte s’ha presentat un document i un vídeo per tal de copsar l’estat actual de la troballa i s’ha explicat detingudament on es troba ubicada i els motius pels quals va ser construïda, segons els estudis que s’han realitzat.
Etiquetes: