25 d'abril de 2024

Bona valoració en la 3a edició de la Festa de la Primavera de St. Pere de Torelló

es garanteix la consolidació i continuació de la Festa de al Primavera

El Ter 6 d'abril de 2011 a les 11:19
La Festa va aconseguir una gran assistència de públic
La Festa de la primavera, celebrada per 3er any consecutiu a Sant Pere de Torelló ha anat incrementat la seva estructura i enguany hi havia ja 10 oficis artesans i 26 parades de productes artesans i d’entitats locals.

La Festa va començar a les 9 del matí i a partir de les 12 del migdia la plaça Monmany va quedar plena de gom a gom de visitants. Durant tot el matí els visitants van poder gaudir de diferents artesans que treballaven el seu ofici i hi oferien la possibilitat de poder fer un taller a qui ho volia. També els comerciants de Sant Pere van oferir un tastet d’embotit i pa dels comerços locals.

A les 12 del migdia els gegants, que durant tot el matí van tenir la seva parada a la plaça, van fer una petita ballada per donar entrada a la performance que feien cinc forjadors artesans acompanyats dels Daltònics de la Vall del Ges.

A les 2 del migdia la plaça es va anar buidant i la valoració per part de la regidoria de comerç i dels mateixos comerciants, artesans i visitants va ser molt bona, motiu pel qual es garanteix la consolidació i continuació de la Festa de al Primavera.

Els mateixos comerciants van oferir un arròs i senglar alhora que durant tot el matí van vendre

Imatge d'un dels forjadors que van participar a la Festa de la Primavera

Imatge d'una parada en la qual es venien llibres

Imatge d'una parada on es venien diferents tipus de pa

Etiquetes: