24 d'abril de 2024

L'osonenc Dani Feixas dirigeix durant dos dies la gravació del 'Lip dub per la Llengua' a Barcelona

El lip dub es podrà veure al portal de vídeos YouTube a partir de dimarts 26 d'abril

El Ter 15 d'abril de 2011 a les 22:24
Un dels moments del rodatge d'aquest divendres a la tarda
El primer Lip dub per la Llengua s’ha començat a enregistrar aquest divendres a la tarda i s’acabarà dissabte al migdia. En el projecte està dirigit per l’osonenc Dani Feixas, que ja va ser un dels responsables de l’èxit del lip dub de la Universitat de Vic juntament amb Santi Hausman.

La Plataforma per la Llengua i 23 associacions de persones immigrades organitzen aquesta activitat, que es gravarà en dues parts en dos espais diferents de Barcelona, avui a la plaça Universitat i demà a la Rambla del Raval. Tot plegat al ritme de la coneguda cançó ‘Corren’, del grup manresà Gossos.

En el lip dub hi participen 1.500 persones a més de gent coneguda com l’actriu Lina Forero i l’actor Jordi Martínez de ‘Vendelplà’ a més de Joel Joan i el periodista Xavier Grasset. El Lip dub per la Llengua , s’engloba sota el lema "El català, llengua comuna" i té l’objectiu de destacar el paper del català com a element d'inclusió de les persones nouvingudes. Feixas ha comentat que el lip dub s’estrenarà el proper dimarts 26 d’abril a traves de YouTube i que no hi ha previst cap acte de presentació.

Després d’aquest lip dub, Dani Feixas ha explicat a ElTer.net que conjuntament amb Santi Hausman ja tenen en cartera la gravació d’un nou lip dub pel més de juny a Puigcerdà.
Etiquetes:
Cultura