26 d'abril de 2024

Prats de Lluçanès celebra el Cap de Setmana Jove amb activitats per a tots els públics

al polígon es va organitzar un paintball, on es va arribar al màxim d’inscripcions previstes per l’activitat

El Ter 4 de maig de 2011 a les 11:00
El passat cap de setmana del 30 d’abril i de l’1 de maig a Prats de Lluçanès, va tenir lloc el Cap de setmana Jove amb activitats per a tothom.

Es va començar el divendres a la tarda amb un torneig de billar al Casal del Jovent, amb berenar per a tots i un obsequi pel guanyador. A la nit a la Sala Polivalent, va tenir lloc el concert Jove amb l’actuació dels Absolut, la presentació del primer disc del grup Canvi de Plans i per acabar disco-mòvil. El concert es va organitzar juntament amb la Comissió de Festes que va estrenar el nou equip de so.

El dissabte al matí, al Passeig del Lluçanès tots els nens del poble van gaudir amb un circuit de Jocs d’Arreu del Món. El mateix dia, a les 6 de la tarda, va tenir lloc un espectacle infantil, Amanida de Mainada, on nens i pares van poder gaudir d’alegres danses i cançons.

Diumenge al matí van continuar les activitats amb un torneig de futbol 3x3 als jardins de Cal Bach amb nou equips participants. Ja per acabar el Cap de Setmana Jove, a la tarda, al polígon es va organitzar un paint-ball, on es va arribar al màxim d’inscripcions previstes per l’activitat.
Etiquetes: