25 d'abril de 2024

L’Escola del Gimnàstic Osona comença l’activitat a la Vall del Ges

Aquest dimecres, dijous i divendres els nens interessats poden provar les diverses disciplines

El Ter 4 de maig de 2011 a les 11:30
És el segon nucli territorial de la comarca on s’implanta. Aquest dimecres 4 de maig s’obre el període d’inscripcions i l’11 de maig engegaran els entrenaments, adreçats a infants i joves de 5 a 13 anys. Les activitats de l’eGo de la Vall del Ges s’iniciaran al Pavelló Municipal de Torelló.

Els entrenaments es duran a terme els dimecres i divendres a la tarda en funció de l’edat i la modalitat escollida: gimnàstica artística masculina i femenina d’iniciació, acrobàtica d’iniciació i baby-gim. L’objectiu, segons Rosa Danés directora del centre, és difondre la gimnàstica i apropar-la als més petits.

La intenció és oferir espais als nens i nenes on aprendre la base fonamental de la gimnàstica, i iniciar-se en aquest esport sense sortir del seu poble. L’escola també pretén que els alumnes desenvolupin aptituds físiques i tècnica esportiva, es facin seus valors com la cooperació, la superació, l’esforç i la responsabilitat, i aprenguin a treballar en equip.

Aquest dimecres, dijous i divendres els nens interessats poden provar les diverses disciplines de 2/4 de 6 a les 7 de la tarda. Aquest és el segon nucli territorial que posa en funcionament l’entitat després de la bona rebuda de la del Voltreganès que ja compta amb una quinzena d’esportistes. Properament, es preveu seguir obrint nuclis territorials a Centelles, el Lluçanès o Taradell.
Etiquetes:
Esports