26 d'abril de 2024

AVV porta al Parlament una proposta de resolució pel cas de l’accés de l’Eix Tranversal al polígon de St. Julià

Els diputats van informar de la tramitació que seguiria l’expedient

El Ter 9 de maig de 2011 a les 11:15
Varis membres d'AVV es van citar amb els diputats Marc Sanglas i Anna Simó, el passat 5 de maig
El passat 28 d’abril Acord per Vilatorta i Vilalleons va presentar al Parlament de Catalunya una proposta de resolució perquè el famós accés al polígon de "La Quintana" de Sant Julià s’executi amb l’actual desdoblament de l’Eix Transversal.

AVV va prendre aquesta decisió després que en el Ple de l’Ajuntament de Sant Julià del passat 26 d’abril l’alcalde es negués a mostrar la documentació sobre aquest assumpte. Això i altres informacions feien pensar que el tema s’havia encallat, i que la Generalitat, en aquesta època de retallades del govern, potser tornaria a perjudicar els interessos de Sant Julià, encara que estiguéssim en campanya electoral.

Sembla que després que AVV entrés al Parlament el conseller H. Sr. Lluís Recoder pot haver autoritzat verbalment la construcció de l’accés. Tot i que aquest no és el pas definitiu per assegurar que l’obra s’executarà,AVV creu que s’està avançant i el proper Ajuntament caldrà que vetlli pel compliment d’aquest projecte tant necessari per Sant Julià.

El passat 5 de maig varis membres d’Acord per Vilatorta i Vilalleons es van desplaçar al Parlament de Catalunya per entrevistar-se amb els diputats Marc Sanglas i Anna Simó, del grup parlamentari d’Esquerra Republicana de Catalunya. El motiu de la visita va ser explicar la urgència d’aquesta tramitació, així com debatre altres temes d’interès pel municipi.

Els diputats van informar de la tramitació que seguiria l’expedient, que entraria a la propera Comissió de Territori i Sostenibilitat, que actua en l’àmbit del citat conseller. En tot cas, Acord per Vilatorta i Vilalleons no ha fet res més que elevar al Parlament de Catalunya la proposta que va aprovar el Ple de l’Ajuntament de Sant Julià del passat 27 de maig de 2010 per unanimitat de tots els grups.
Etiquetes:
Política Municipal