26 d'abril de 2024

ERC de Gurb aconsegueix 268 enquestes per fer el programa electoral

van aconseguir recollir 268 respostes al qüestionari que contenia una vintena de propostes

El Ter 10 de maig de 2011 a les 09:39
Fotografia de Pere Molist, alcaldabe d'ERC a Gurb
Durant dos mesos, els membres que formen part de la candidatura d’ERC a Gurb han visitat personalment persones i famílies del municipi demanant l’opinió per valorar el programa electoral per als propers quatre anys. Finalment, van aconseguir recollir 268 respostes al qüestionari que contenia una vintena de propostes que calia valorar de zero a cinc en funció de la prioritat que cadascú li atorgués.

En molts casos la resposta va estar fruit de compartir la discussió amb altres persones, estimem que han pogut disposar de l’opinió directa de més de 400 persones, prop del 25% del cens electoral de Gurb. A més de la valoració de les propostes, en molts casos hi havia comentaris i altres propostes, algunes de les quals han incorporat finalment en el nostre programa.

Els membres d’ERC de Gurb afirmen que ‘la valoració de les propostes ha servit per veure que la gent fuig de propostes cridaneres i electoralistes i opta pel pragmatisme. Pensem que la gent hi ha posat molt sentit comú i això ens dóna molta seguretat per treballar els propers quatre anys’.

Les propostes que han aconseguit més bones valoracions han estat les de congelar els impostos, el compromís deno modificar la normativa urbanística i la creació d'una xarxa de fibra òptica al municipi. També s'ha recomanat la creació d'una nova residència per a gent gran i un servei de teleassistència a persones de més de 70 anys. Entre les propostes menys valorades hi ha, entre altres, la construcció d'una piscina municipal o un nou teatre al recinte de l'Esperança.
Etiquetes:
Política Municipal