26 d'abril de 2024

El Club Patí Voltregà fa la feina guanyant davant el Blanes

El Vic va perdre a la pista del Tenerife en un partit en el qual s’hi jugava poc

El Ter 10 de maig de 2011 a les 12:28
Plantilla del Voltregà extreta de la web del club
Aquesta victòria no és suficient pels voltreganesos que hauran de continuar lluitant per la permanència fins a la última jornada. El partit va començar amb un gol desfavorable als interessos del Sant Hipòlit, però els jugadors de Ricard Ares van saber remuntar dominant la resta de minuts.

L’equip de Blanes no s’hi jugava res i això va afavorir als jugadors del Voltregà que van poder desenvolupar el seu joc i aconseguir moltes ocasions de perill. A poc a poc, els gols anaven arribant fins establir el 5 a 2 a l’electrònic de l’Oliveres de la Riba.

El Roncato Patí Vic va perdre a la pista del Tenerife contra un equip que lluita per continuar a l’OK Lliga igual que el Club Patí Voltregà. Els de Quim López es van veure superats pels illencs que van sortir molt motivats per sumar els tres punts. Els tenerifencs van frenar el joc dels vigatans i a la primera part ja guanyaven per 3-0. El resultat final va ser de 4-1 en un partit en el qual el Vic s’hi jugava poc.

Els propers enfrontaments de Vic i Voltregà no seran fins d’aquí 15 dies, ja que, la competició regular es veu aturada per la final a 8 de la Lliga Europea que es disputarà a Andorra del 18 al 21 de maig.