26 d'abril de 2024

Jordi Pujol adverteix al Voltreganès que a Catalunya “s’ha acabat la festa"

L’expresident de la Generalitat Jordi Pujol va descriure Convergència i Unió com “el partit del dilluns”

El Ter 19 de maig de 2011 a les 10:18
Ramón Burgaya, Jordi Pujol i Andreu Vigué
L’expresident de la Generalitat Jordi Pujol va donar suport, a les candidatures de Convergència i Unió de Les Masies i Sant Hipòlit de Voltregà. L’acte va celebrar-se durant un dinar que va agrupar els membres de les dues llistes i unes 300 persones del Voltreganès.

El cap de llista de CiU a Les Masies de Voltregà, Ramon Burgaya, va assenyalar la necessitat d’aconseguir "un canvi en positiu pel Voltreganès". Un canvi, va dir, que demana també un canvi d’actitud que passa, entre d’altres coses, per "recuperar els valors en decadència entre els joves".

També en aquest sentit, el candidat a l’alcaldia de Sant Hipòlit de Voltregà, Andreu Vigué, va exigir "un nou estil en la manera de fer de l’actual ajuntament" i es va mostrar orgullós d’encapçalar la llista de Sant Hipòlit, amb ànims "d’estar a l’alçada del govern de l’alcalde Trabal" de l’anterior legislatura.

L’expresident de la Generalitat Jordi Pujol va descriure Convergència i Unió com "el partit del dilluns". Va reclamar la necessitat de recuperar l’esperit que durant 23 anys va estar al capdavant de Catalunya "amb un bon govern, amb lideratge i amb un projecte de país".

Després d’uns anys amb un tripartit que, segons Pujol, "ha gastat més del que havia de gastar en coses innecessàries" i que "en comptes de diners, han deixat a l’actual govern factures i teranyines", Pujol va assegurar que "s’ha acabat la festa, ara és dilluns". Pujol va fer una crida al treball en equip en "un moment difícil i urgent".

Andreu Vigué, va exigir “un nou estil en la manera de fer de l’actual ajuntament''

Ramon Burgaya, alcaldable de CiU a Les Masies de Voltregà

Etiquetes:
Política Municipal