26 d'abril de 2024

La candidatura de CiU a Sant Julià de Vilatorta presenta el seu programa amb el suport de Jordi Turull

Jordi Turull, va donar ànims a la llista i va oferir el suport de la Generalitat en els projectes que tirin endavant

El Ter 20 de maig de 2011 a les 11:32
Jordi Turull va donar ànims a la llista de CiU i va oferir el recolzament de la Generalitat per als projectes de CiU
La llista de Convergència i Unió de Sant Julià de Vilatorta, encapçalada per Feliu Puigbò, va presentar el seu programa el dimecres dia 18 al vespre. Veïns del municipi van acompanyar als membres de la candidatura durant l’acte, que va comptar amb el suport del Portaveu de CiU al Parlament, Jordi Turull.

El fins ara alcalde de Sant Julià de Vilatorta, Joan Rosell, va donar el relleu a Feliu Puigbò fent una bona valoració dels últims anys a l’ajuntament i esperant que durant la propera legislatura es continuïn establint convenis per millorar els serveis del poble. Entre altres accions, va donar importància a la necessitat d’aconseguir fer una bona gestió del centre de dia, que pot obrir la possibilitat d’oferir llocs de treball als veïns del municipi.

Puigbò va presentar una llista "basada en l’experiència", malgrat que compta també amb gent jove. El candidat a l’alcaldia del municipi va valorar la feina feta durant els 16 anys en què CiU ha estat al capdavant del govern de Sant Julià: "Hem aconseguit uns equipaments socials, educatius i esportius que són l’enveja de la comarca".

Per la seva banda, en Portaveu de Ciu al Parlament, Jordi Turull, va donar ànims a la llista i va oferir el suport de la Generalitat en els projectes que tirin endavant. Això sí, va reiterar que "com totes les famílies, cal fer números i establir prioritats". Tot i el delicat moment econòmic, Turull es va mostrar convençut que "amb una actitud positiva, constructiva, seriosa i autoexigent, ens en sortirem".

Fotografia de l'acte de presentació del programa electoral de CiU a Sant Julià

Etiquetes:
Política Municipal