25 d'abril de 2024

ERC – AM de Folgueroles presenta el seu programa a la Sala de Plens de l’Ajuntament

el grup municipal d’esquerra Folgueroles, va presentar el seu programa pels pròxims 4 anys

El Ter 20 de maig de 2011 a les 11:46
L’acte va començar amb la presentació de Toni Gonzàlez
El passat dimecres 18 de maig, a la sala de Plens de l’Ajuntament de Folgueroles, el grup municipal d’esquerra Folgueroles, va presentar el seu programa pels pròxims 4 anys. "És un programa de mínims; auster, assumible i realitzable, que és la base des d’on començarem a treballar" va dir Carles Prat, que juntament amb Txevi Buigas van anar desgranant el programa d’esquerra per a Folgueroles.

L’acte va començar amb la presentació de Toni Gonzàlez, que alabant la capacitat i voluntat de treball de tots els membres del grup va donar la paraula a Lluís Reyné, actual regidor d’esquerra a l’Ajuntament de Folgueroles.

Aquest, va ser l’encarregat de fer balanç de la feina que s’ha fet aquests darrers anys des de l’oposició, tot i les dificultats que ha presentat l’equip de Govern a l’hora de teixir complicitats. "No vull parlar d’oposició, ja que el què hem fet ha estat intentar treballar per construir poble, recolzant les coses que creiem positives i presentant propostes que no han rebut el mateix tracte per part de l’equip de Govern".

Finalment, Carles Prat i Txevi Buigas han intervingut explicant punt per punt tots els aspectes que parlava ja el programa, aprofundint més en la visió del Folgueroles que volem des d’esquerra. "Tenim molt clar que l’Ajuntament és el gestor i qui mana són les folguerolenques i folguerolencs, hem d’estar al servei de les necessitats dels vilatans" va dir Txevi Buigas en cloure l’acte.

La presentació es va celebrar a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Folgueroles

Etiquetes:
Política Municipal