26 d'abril de 2024

Casa Tarradellas, premiada com a Millor Iniciativa Empresarial 2010 a la gala del Català de l’Any

Casa Tarradellas és líder a Espanya en el sector de les pizzes refrigerades

El Ter 26 de maig de 2011 a les 09:20
Fotografia del moment en el qual s'anunciava que Casa Tarradellas guanyava el premi de millor iniciativa empresarial
Casa Tarradellas va recollir la distinció a Millor Iniciativa Empresarial 2010 en el marc de la Gala del Català de l’Any que organitza El Periódico. Aquesta distinció és el reconeixement més veterà que es va lliurar durant la nit i distingeix a les empreses més innovadores de Catalunya.

Enguany, el jurat ha reconegut la trajectòria de Casa Tarradellas que des dels seus orígens, ha donat prioritat a la qualitat basada en una innovació tecnològica constant. L’últim exponent ha estat la posada en marxa d’un nou centre de producció i investigació de farines a Gurb, on l’empresa té la seva seu. La companyia ha destinat 15 milions d’euros a la construcció i equipament del nou centre que se suma als sis punts productius agroalimentaris que té l’empresa a Osona.

Aquesta aposta per la innovació, tant en productes com en els processos productius, permet a Casa Tarradellas competir amb èxit en el mercat agroalimentari. Casa Tarradellas és líder a Espanya en el sector de les pizzes refrigerades, categoria que la marca va crear l’any 1997 amb la creació de la primera pizza fresca del mercat.
Etiquetes: