26 d'abril de 2024

S'inauguren les obres de rehabilitació del Santuari de Montdois amb la presència del Bisbe de Vic

Les obres de rehabilitació del Santuari de Montdois han tingut un cost de 170.736,67 euros

El Ter 30 de maig de 2011 a les 09:25
Imatge del santuari de Montdois
Aquest dilluns, 30 de maig, coincidint amb el tradicional Aplec al Santuari de Montdois s’inauguraran les obres de rehabilitació d’aquest històric temple, conegut popularment com la catedral de les Guilleries. El Bisbe de Vic, Mons. Romà Casanova, presidirà l’acte, beneirà la imatge del santuari i oficiarà la missa de l’Aplec.

L’Aplec al Santuari començarà amb l’arribada a l’esplanada del Santuari de Montdois a les 11 del matí. A tres quarts de 12 començaran els actes, amb la concentració a l’interior del jardí del Casal de Montdois, la benedicció de la imatge i l’inici de la processó cap al Santuari.

A les 12, se celebrarà la Santa Missa presidida pel bisbe de Vic i, tot seguit, es farà el Besamans a la Mare de Déu i la benedicció del terme. A les 2 del migdia hi ha previst un dinar popular i a les 4 de la tarda es farà un acte d’homenatge a la Mare de Déu, amb cants i recital de poesia i dades històriques de Montdois. La visita espiritual a la Mare de Déu i el cant dels Adéus tancarà l’Aplec.

Les obres de rehabilitació del Santuari de Montdois han tingut un cost de 170.736,67 euros, dels quals 100.000 han estat aportats per l'Institut Català del Sòl de la Generalitat de Catalunya.

Es preveu l'assistència d'unes 350 persones

Etiquetes: