26 d'abril de 2024

PSC-PM de Balenyà abandona les negociacions per formar el nou govern i es mantindrà a l’oposió

Segons un comunicat enviat als mitjans “la proposta rebuda fins ara no satisfà mínimament les expectatives

El Ter 3 de juny de 2011 a les 07:50
L`equip de la candidatura del PSC-PM de Balenyà abandona les negociacions per formar el nou govern de l’Ajuntament de Balenyà i es mantindrà a l’oposició. Segons un comunicat enviat als mitjans "la proposta rebuda fins ara no satisfà mínimament les expectatives que ens dóna haver obtingut cinc regidors, el mateix nombre de regidors que Junts per Balenyà". Afirmen que "la proposta que ens han ofert és la de segon tinent d’alcalde i les regidories que no han volgut els altres dos partits".

COMUNICAT DE PREMSA
L`equip de la candidatura del PSC-PM de Balenyà hem decidit abandonar les negociacions per formar el nou govern de l’Ajuntament de Balenyà.

La proposta rebuda fins ara no satisfà mínimament les expectatives que ens dona haver obtingut cinc regidors, el mateix nombre de regidors que Junts per Balenyà. La proposta que ens han ofert és la de segon tinent d’alcalde i les regidories que no han volgut els altres dos partits.

En la campanya electoral, tant Junts per Balenyà com CIU, han defensat aferrissadament la necessitat de fer un govern d`unitat. Però, en el moment de negociar les propostes que s`han posat sobre la taula, no tenen en compte el resultat electoral i es parteix de l`acord pre-electoral entre Junts per Balenyà i CIU. Així doncs, es deixa en un paper absolutament secundari al nostre equip.

Analitzant els resultats electorals, hem vist que hi ha una divisió en el votants del municipi i enteníem que la millor solució era que hi hagués un govern d’unitat que basés la seva política en el diàleg entre tot els partits. Com que això no ha estat possible, i tot i la decepció que això suposa, desitgem molta sort al nou govern de Balenyà.

Per aquest motiu l`equip del P.S.C.-P.M. ha decidit que a partir d`ara continuarem treballant per Balenyà com a regidors a l’oposició amb lleialtat, fermesa i esperit constructiu. Controlant l`acció de govern i proposant mesures perquè el progrés de Balenyà no s`aturi.

Per últim recordar a tots els Balenyencs i Balenyenques que continuem estan a la seva disposició per tot allò que puguin necessitar.

Atentament,
P.S.C.-P.M. BALENYÀ
TREBALLEM JUNTS, CREIXEM PLEGATS
Etiquetes:
Política Municipal