25 d'abril de 2024

La pluja no desllueix la 20a edició de la Fira d'Herbes Remeieres de Vilanova de Sau

La fira ha arribat a la 20a edició convertida en un referent del sector

El Ter 6 de juny de 2011 a les 11:58
El pregoner Nandu Jubany, juntament amb l'alcalde Joan Riera i el director de l'Herbolari de Sau Joan Carles Rey
La pluja d’aquest cap de setmana no va deslluir la 20a edició de la Fira d’Herbes Remeieres de Vilanova de Sau. La fira va comptar amb 45 parades repartides pel nucli històric del municipi, un 25% més que en passades edicions. D’entre les novetats en aquesta edició destacaven les primeres jornades tècniques.

El pregó amb el cuiner Nandu Jubany i la ballada de gegants al migdia van ser el moment de més afluència de públic. Es calcula que van passar per la fira unes 6.000 persones. Per celebrar el 20è aniversari de la fira també es va presentar un cava de la fira. Se’n van posar a la venda unes 600 ampolles i només en va quedar una tercera part. L’etiqueta de l’ampolla reprodueix el cartell de la fira elaborat enguany per Fidel Bofill. La imatge també estava reproduïda a la placa de les ampolles. Per celebrar els 20 anys també es va voler augmentar el nombre de parades fins a les 45. Una altre de les activitats que va tenir molt èxit va ser la mostra de treballs forestals organitzada per Vicreu.

La fira ha arribat a la 20a edició convertida en un referent del sector. Durant tot el diumenge, a més d’altres activitats paral·leles, també es va poder visitar d’herbes de les Guilleries.
Etiquetes: