26 d'abril de 2024

Comença la quarta escola de CCOO a Osona

Estan citats tots els delegats, delegades i membres de comitè d'empresa per parlar sobre la crisis econòmica

El Ter 24 de juliol de 2008 a les 10:26
Logo Comissions Obreres
Aquest matí pels volts de les 10 ha començat la quarta escola de Comissions Obreres a Osona, que se celebrarà al llarg de tot el dia d’avui a Can Costa i Font de Taradell. Una jornada que aplega a tots els delegats, delegades i membres de comitès d’empresa per parlar de temes concrets que afecten a les comissions i a la societat en general. En aquest cas, el tema d’enguany és la crisi que està patint l’economia espanyola recentment.

La jornada ha començat amb l’arribada dels assistens, quan se’ls ha lliurat el material, i posteriorment, s’ha fet la benvinguda a càrrec de Climent Pujol, secretari general de Comissions Obreres a Osona. A continuació s’han donat pas a les ponències de Pere Collell, membre de la Federació del Metall de Comissions Obreres, i que segons Pujol, és un expert en crisis industrials.

Domingo Palacios, que excerceix d’advocat en un bufet privat, ha tractat temes d’expedients de crisis, juntament amb l’Asseguradora Atlantis, companyia de previsió social. La jornada culmina, a la tarda, amb l'exposició de les diferents empreses de la seva situació actual, per tal de poder compartir-la amb les altres.

Aquesta quarta escola de CCOO, acabarà pels volts de quarts de 7 de la tarda, i haurà comptart també amb debats oberts i un dinar.
Etiquetes: