25 d'abril de 2024

Més de 200 furgonetes participen a la sisena edició de la Furgofesta

El participants provenien de tot Catalunya i també de la resta de l’Estat

El Ter 14 de juny de 2011 a les 17:16
Alguns dels participants de la trobada d'enguany. FOTO: Revista RDT
Més de 200 furgonetes han participat aquest cap de setmana a la 6a edició de la Furgofesta, la torbada de furgonetes Camper que ha esdevingut la segona més gran de Catalunya. A causa de la pluja que va caure la setmana passada la trobada va haver de canviar d’emplaçament i va tenir lloc a darrera la carpa de Roda de Ter enlloc de la pollancreda de l’obra.

Des de l’organització es destaca l’elevada xifra de participació i la procedència dels participants. En total hi ha hagut 235 vehicles i prop de 600 persones, el que suposa el rècord de participació en els 6 anys de vida de la trobada.

El participants provenien de tot Catalunya i també de la resta de l’Estat. Hi havia vehicles del País Basc, del País Valencià, de Saragossa o d’Andalusia. Hi ha hagut participants de totes les edats dels de nens de mesos fins a un home de 84 anys que viatja amb furgoneta amb la seva dona.

Al llarg de tot el cap de setmana hi ha hagut activitats diverses com una ruta literària sobre Miquel Martí i Pol, tallers infantils, una tirolina que travessava el riu Ter, un taller de circ, un tast de vins o un carnaval.

Alguns del vehicles participants. FOTO: Revista RDT

Etiquetes:
Societat